McCulloch GBV325 lombfúvó -szívó Teljes nézet

McCulloch GBV325 lombfúvó -szívó

A McCulloch GBV325 lombfúvó -szívó egy nagy teljesítményű, multifunkciós kertigép, 345 km/órás levegőáramlási sebességgel, mely ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfúvó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Anit-vibrációs rendszer ergonomikus fogantyúval a nagyobb kényelem érdekében. 

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,

57 900 Ft‎

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a benzinmotoros gépeket beüzemelve szállítjuk ki, ezért a gyári csomagolás felbontásra kerül, melynek során a tartozékok meglétét is ellenőrizzük!    

Nagy teljesítményű, multifunkciós lombfújó, 345 km/órás levegőáramlási sebességgel – ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfújó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Anit-vibrációs rendszer ergonomikus fogantyúval a nagyobb kényelem érdekében. Tempomat szabályozható sebességgel. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.


Lökettérfogat 25 cm³ 
Teljesítmény 0,75 kW
Maximum fordulatszám 8000 ford./perc
Üzemanyagtank méret 0,54 liter 
Gyújtógyertya Champion RCJ6Y

Légáramlás a házban 12,16 m³/min 
Levegősebesség 95,83 m/s 
Mulcsolási arány 16:1

OEM szívócső Sík
OEM gyűjtőzsák Igen

Egyenértékű vibrációs szint (ahv , eq) fogantyú 10,1 m/s²
Zajszint 96,7 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA 108 dB(A)

Súly 4,4 kg / 9,7 font
Gyűjtőzsák kapacitás 45 liter