McCulloch CS450 Elite láncfűrész Teljes nézet

McCulloch CS450 Elite láncfűrész

A McCulloch CS450 Elite láncfűrész a legnehezebb munkákkal is megbirkózik mivel egy teljeskörűen felszerelt sokoldalú fűrész. 

Bővebb leírás

124 900 Ft‎

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a benzinmotoros gépeket beüzemelve szállítjuk ki, ezért a gyári csomagolás felbontásra kerül, melynek során a tartozékok meglétét is ellenőrizzük!  

A McCulloch CS450 Elite láncfűrész a legnehezebb munkákkal is megbirkózik mivel egy teljeskörűen felszerelt sokoldalú fűrész. Olyan felhasználók számára, akik értékelik a professzionális minőséget. Az OxyPower motor nagyobb teljesítményt nyújt kevesebb üzemanyag fogyasztás és alacsonyabb károsanyag kibocsátás mellett. Nyomáscsökkentő szeleppel, Soft Start indítással, üzemanyag szivattyúval, üzemanyag ablakkal, és egy kombinált kapcsolóba épített indító/szivató/leállító kapcsolóval teljes körűen felszerelve. A lánc feszessége szerszám nélkül egyszerűen beállítható. A láncfűrész karbantartását leegyszerűsíti a patentos hengerfedél, mely gyors és könnyű hozzáférést biztosít a levegőszűrőhöz és a gyújtógyertyához, illetve a hátsó fogantyúba épített kombinált kulcs.


Lökettérfogat 45,7 cm³ 
Teljesítmény 2 kW
Maximum fordulatszám 9000 ford./perc
Maximum javasolt motorfordulat 12000 ford./perc
Üzemanyagtartály térfogata 0,46 liter
Gyújtógyertya Champion RCJ7Y, NGK BPMR7A
Vágóberendezés
Láncosztás .325"
Ajánlott vezetőlemez hossza 33-45 cm / 13"-18"
Láncsebesség maximum teljesítményen 17,3 m/s  
Lánc mélységhatároló 0,05 "

Olaj tartály térfogata 0,3 liter 

Egyenértékű vibrációs szint (ahv,eq) első/hátsó fogantyú 2,4/2,9 m/s²
Zajszint 104 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA 116 dB(A)

Súly (vágófelszerelés nélkül) 5,3 kg